Om

Om Gesamtkunstwerk
Vi arbejder sammen med vores kunder om at opfange forandringer i tiden og oversætte dem til nye kulturtilbud og god forretning. I samarbejde med en lang række museer, teatre, biblioteker, styrelser og kulturforvaltninger udvikler vi nye roller til kulturen og leder processerne fra vision til virkeliggørelse. Vi gør en dyd ud af at gå nye veje sammen med Danmarks kulturinstitutioner.

Vi hjælper vores kunder med at formulere strategier og etablere nye partnerskaber på tværs af forskning, kultur og erhvervsliv. Vi deltager i konceptudviklingen og ofte står vi for projekt- og fondsansøgninger.

Vi udvikler begivenheder, festivaler og udstillinger, der kobler kulturinstitutionernes strategi med relevans for deres publikum. Derfor indholder vores værktøjskasse en lang række velafprøvede metoder indenfor brugerdreven innovation.

Vi arbejder systematisk med kreativitet og innovation kombineret med forankring i organisationen. Vores erklærede mål er, at kreativ problemløsning helst skal integreres i det daglige arbejde og forankres i organisationen. Projekter er bedst, hvis de viser sig bæredygtige ud over projektperioden.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvordan vi arbejder.